Chaletparc Krabbenkreek

De Krabbenkreek-Oosterschelde.

Oosterschelde Krabbenkreek
Oosterschelde
oosterschelde Krabbenkreek
Chaletpark Krabbenkreek
Vakantie in Zeeland
Krabbenkreek Oosterschelde
Oosterschelde Krabbenkreek
Oosterschelde Krabbenkreek
Vakantie in Zeeland
Oosterschelde Krabbenkreek
Jachthaven Krabbenkreek
Oosterschelde Tholen
Chaletpark Krabbenkreek
Chaletpark Krabbenkreek Oosterschelde
Chaletpark Krabbenkreek
Chaletpark Krabbenkreek.
Chaletpark Krabbenkreek

Chaletpark de Krabbenkreek is een kleinschalig recreatiepark gelegen net buiten het authentieke Zeeuwsedorp Sint Annaland. Het park ligt tegen de dijk van de Krabbenkreek een uitloper van de Oosterschelde. Sint Anna Land heeft een moderne jachthaven en een sfeervol dorpscentrum waar alle winkels en horecaaanwezig zijn.

Het park bestaat uit allemaal vrijstaande chalets van particulieren eigenaren die deze gebruiken voor verhuur of recreëren hier zelf regelmatig. Doordat de chalets allemaal van verschillende eigenaren zijn heeft iedere eigenaar naar eigen inzicht een chalet gebouwd. Dit geeft het park een unieke uitstraling en gezellige sfeer door de grote verscheidenheid aan chalets.

Chaletpark Krabbenkreek

Op het park kan het hele jaar door gerecreëerd worden. Dus ook in de herfst, winter en vroege voorjaar is het park open. Zeker voor de rustzoekers is dit een unieke mogelijkheid om vakantie te vieren. Wandelen, fietsen en heerlijk uitwaaien op de dijk midden in Nationaal Park de Oosterschelde. Op het park is ook Brasserie De Deu-Braek voor een hapje en een drankje.

Vakantie in Zeeland

Vakantie Oosterschelde

Chaletpark de Krabbenkreek onderscheid zich van andere parken door de rust op het park dus ideaal voor senioren en jonge gezinnen met kleine kinderen. Op loopafstand is een van de mooiste duiklocaties aan de Oosterschelde dus ook ideaal gelegen voor de duiksport.

Het park is gelegen midden in het grootste waterrijke Nationaal Park van Nederland de Oosterschelde. Er is op loopafstand een mooi gelegen strandje. Hier kunnen kinderen veilig badderen en in het zand spelen.

Bij laag water is er oneindig veel ruimte om uw hond te laten rennen zonder dat andere recreanten hier last van hebben.

Vakantie Oosterschelde

Vanuit de jachthaven zijn er heel het vakantieseizoen rondvaarten op de Oosterschelde.

Het buitendijkse fietspad loopt rechtstreeks naar Stavenisse waar een leuk terras is aan de jachthaven. Als er veel wind is kan men er ook voor kiezen binnendijks op de fiets van het eiland Tholen te genieten.

Op loopafstand van het park is er een grote Jumbo supermarkt. Let op deze is op zondag gesloten. In het dorp is er ook een prima ambachtelijke slager voor al uw barbecue wensen.

Op het park is ook een fietsenverhuur dus u hoeft uw fiets niet zelf mee te brengen.

Chaletpark  Krabbenkreek is een uitstekende keuze voor een onvergetelijke vakantie.